FrankArtoons Prikbord
[ Terug naar de website ]

Klik hier om iets op het prikbord te plaatsen.
1
December 06, 2020 - 04:46 PM
Ruth

  Frank heeft een tekening gemaakt voor een vertrekkende collega. Prima communicatie over kleine aanpassingen achteraf zoals een bril/mobieltje etc. Het is een supergrappige tekening geworden die een flatteuze karikatuur van onze collega laat zien in onze drukke kantooromgeving. Aanrader!
Delete entry # 1
2
March 16, 2019 - 12:35 PM
Saskia Aafjes
sassies@live.nl

  Gisteravond gaven wij een disco thema 80/90 verjaardags feest, met als verrassing Frank die van alle gasten (ongeveer 30 personen) hele gave tekeningen heeft gemaakt. Super leuk en echt een aanrader als toevoeging op uw feest. Frank bedankt, iedereen vond het super leuk een aandenken naar huis mee te kunnen nemen.
Delete entry # 2
3
October 18, 2016 - 05:25 PM
Coen Stals en Marieke Smit
ccpstals@hotmail.com

  Hoi Frank,

Het feest voor de 60e verjaardag van mijn vader was mede dankzij jou een groot succes. De tekeningen brachten een extra dimensie aan de feestvreugde.

We hebben je gevraagd om de gasten van het feest 10 20 jaar te verouderen, dit was voor jou geen probleem. Alle gasten hebben gelachen en genoten van
je talent en de spiegel die je ze voor houdt.

Opvallend is dat je goed in de gaten hebt hoe ver je kunt gaan. Gasten die in het begin terughoudend waren, heb je op een leuke manier verouderd zodat ook zij erom konden lachen.

Leuk is ook de beweging die je onbewust in gang zet, iedereen wil toch wel even bij de tekenaar kijken hoe dat nou in zijn werk gaat. Zo zorg je voor een mooie flow tijdens het feest wat onverwacht resulteert in een soort van ongedwongen stoelendans waardoor de gasten elkaar allemaal even spreken.

We kunnen dit prachtige cadeau iedereen aanraden!

Groetjes,
Coen en Marieke
Delete entry # 3
4
August 18, 2014 - 11:48 AM
Sjaak en Monique
M.fuitman@planet.nl

  Beste Frank,

Bedankt voor jouw invulling van ons feest. Alle gasten zijn met een tekening van jou na afloop van het feest naar huis gegaan. Het gaf net een extra mooi tintje aan het geheel. Gasten hebben ervan genoten en waren blij verrast door jouw professionele manier van tekenen. Een aanrader!
Delete entry # 4
5
May 07, 2014 - 06:22 PM
frank
f.smit45@upcmail.nl

  Hallo allemaal,

Leuk als een reactie willen geven over mijn werk en wat jullie er van vinden.
Ik kijk er naar uit...

groeten,
frank
Delete entry # 5
Page #1 of 1